Laidų apdorojimas atitinka visų gyvenimo sričių poreikius.

- 2021-06-08-

Technologijos išrado begalinį produktyvumą, o pramonės revoliucija žingsnis po žingsnio skatino nuolatinį žmonių civilizacijos progresą. Pramoninės gamybos įrangos automatizavimas, žemės ūkio mechanizavimas ir aukštųjų technologijų gynybos produktų, tokių kaip erdvėlaiviai ir raketos, intelektualumas sklinda erdvėje. Svarbiausias „dalykas“ įvairių profesijų, tokių kaip pramonė, žemės ūkis ir krašto apsauga, mašinų ir įrangos sujungimui yra įrangos prijungimo linija.

Kabelių apdorojimo gamintojai tvirtina, kad kasdieniame gyvenime taip pat yra keletas dažniausiai naudojamų elektronikos gaminių. Skaitmeniniai produktai, mobilieji telefonai, kompiuteriai, televizoriai ir kt. Turi tam tikrus pirminius centrus, o po to jungiamuosius laidus.

Kiekvienas elektroninis gaminys neveiks be prijungimo linijos. Kalbant apie jo elektroninius gaminius, tolimiausia prijungimo linija yra maitinimo laidas, kurį galima suskirstyti į: paprasta įkrovimo linijos prijungimo linija yra kaip įprastas maitinimo laidas; USB jungtis, perduodanti signalus ir maitinimą, yra tarsi kompiuterio „plug-and-play“ tipo pelė, laisvų rankų įranga ir kt.

Iš vidinės elektroninių prekių struktūros grandinės plokštės integruotas grandynas yra tinkamas ir netvarkingas, o kiekviena jungtis yra būtina jungiamųjų laidų egzistavimui. Jungiamieji laidai yra tiltai, jungiantys kiekvieną komponentą. Dar vienas yra būtinas, vienas mažiau nereikalingas ir reikia protingo planavimo. . Galima pastebėti, kad ryšio linija yra dienos pirmenybė.

Mobilieji telefonai, kuriuos turėjote nešiotis su savimi, yra perpildyti. Šiais laikais galite lengvai prijungti savo mobilųjį telefoną prie nešiojamojo maitinimo šaltinio naudodami kabelį, dėl kurio jūsų mobilusis telefonas niekada nebus lengvai išjungiamas. Tai puikus patogumas kiekvieno žmogaus gyvenimui, gerinant gyvenimo kokybę ir darbo efektyvumą, o Sparčiai tobulėjant įgūdžiams, kuo labiau tobulinama, tuo tobulesnė ir patogesnė.

Kabelių apdorojimo gamintojas teigė, kad elektroninių prekių išorinio prijungimo kabelis, pvz., USB duomenų kabelis, yra labai maža. Dviejų ar trijų metrų ilgio yra tik mažiau nei dešimt juanių, o tarnavimo laikas nėra trumpas. Jei jis sugedęs, jį galima pakeisti iš pradžių. Vartojimo reikmenis, pvz., Mobiliųjų telefonų įkroviklius, išskyrus jungtį su apvaliu centriniu prievadu, galima įkrauti tik iš maitinimo lizdo. Po patobulinimų jis gali būti tiesiogiai prijungtas prie kompiuterio arba prijungtas prie įkrovimo kai kuriuose mobiliuosiuose įrenginiuose. Funkcija labai patobulinta. .

Platus ã € € ã € € jungiamųjų laidų pritaikymas paskatino energingą gamybą visose gyvenimo srityse. Ypač Pearl River deltos regionuose, tokiuose kaip Šendženas, Dongguanas ir Guangdžou, susibūrė daug didelių ir mažų kompanijų, norinčių padalyti pyragą į profesionalų jungiamųjų linijų apdorojimą. Remiantis neišsamiais statistiniais duomenimis, daugiau nei 20% šalies elektronikos gaminių yra iš Guangdžou, Šendženo ir Donguano pakrančių zonų, kur elektroniniai gaminiai gaminami šventose vietose. Naudojant elektroninius gaminius, natūraliai yra sujungimo linijos, ir jos yra neatsiejamos.