Ar žinote, kokie reikalavimai keliami medicinos laidų laidams?

- 2021-06-08-

Aukščiausios klasės medicinos stebėjimo įrangoje medicinos terminalo linijos kokybė yra griežtesnė. Kol kokybė atitinka reikalavimus, galima garantuoti nuolatinį technologijos tobulinimą. Ar žinote, kokie reikalavimai keliami medicinos laidams?

Aukščiausios klasės medicinos įranga turi labai griežtą produkto struktūrą, todėl reikia duomenų perdavimo tikslumo, duomenų kiekis taip pat yra didelis, o integravimo reikalavimai yra labai aukšti. Bendrosios medicinos laidų laiduose naudojami šie sprendimai:

1. JST1.0 pikio SHD serija 50 yra pasirinkta kaip jungtis, o išorinis dydis yra 30MM*5MM*5MM, o medicinos laidų laidai yra padengti auksu.


2. Didžiausias medicininių laidų laidų sunkumas yra tas, kad apdorojimo technologija yra labai sudėtinga ir turi pasiekti aukšto tikslumo ir pelėsių garantiją. Gofravimo terminalas priima japonišką automatinę gofravimo mašiną, o forma taip pat yra originali atraminė forma.

3. Medicininių laidų laidų konstrukcija turi pažeisti tradiciją. Pagal našumo reikalavimus reikia pasirinkti AWG28#. Tačiau įprasta AWG28# viela turi didelį išorinį skersmenį. Pasitarus su vielos gamintoju, jis pakeičiamas į 0,55 išorinį skersmenį.

4. Siekiant užtikrinti medicinos laidų perdavimo signalo stabilumą, susijusios duomenų linijos yra susuktos. Atsižvelgiant į skirtingus perdavimo reikalavimus, gali būti sukurti skirtingi sukimosi atstumai, kad atitiktų reikalavimus.