Kam gali būti naudojami automobilių laidai?

- 2021-06-08-

Komplektuojama su visa transporto priemonės instaliacija, skirta gaminti dalis, prijungtas prie maitinimo grandinės. Visą transporto priemonių laidų pramonės grandinę sudaro kabeliai ir laidai, radijo dažnių jungtys, gamybos įranga, transporto priemonių laidų gamyba ir vidutinio ir žemesnio lygio pramonės grandinės.

Automobilių laidų laidai yra labai paplitę ir gali būti naudojami automobiliuose, elektros gaminiuose, elektroniniuose kompiuteriuose ir ryšių įrangoje. H formos.


Automobilio kabelis taip pat vadinamas apatiniu slėgio kabeliu, kuris skiriasi nuo bendrų namų tobulinimo laidų. Bendrieji namų tobulinimo laidai yra variniai vieno gyslo kabeliai, turintys tam tikrą stiprumą. Automobilių kabeliai yra variniai daugiagysliai variniai laidai. Kai kurios varinės vielos yra plonos kaip plaukai. Keletas ar net dešimtys minkštų vario šerdies laidų yra supakuoti į plastikinį izoliacinį vamzdelį (polietileną), kuris yra minkštas ir nėra lengvai sulaužomas.

Dėl automobilių gamybos pramonės unikalumo visas laidų gamybos procesas taip pat yra unikalus nei kiti bendri transporto priemonių laidai.

Gamybos laidų valdymo sistema yra suskirstyta į dvi kategorijas:
1. Remiantis Europos šalių padaliniais, įskaitant mano šalį: taikykite TS16949 valdymo sistemą, kad galėtumėte kontroliuoti visą gamybos procesą.
2. Dominuoja Japonija: Pavyzdžiui, „Toyota Motor“ ir „Guangzhou Honda“ turi savo valdymo sistemas, kurios valdo visą gamybos procesą.

Kartu su automobilių vaidmens tobulėjimu, plačiai paplitusios elektroninių prietaisų valdymo sistemos, vis daugiau elektros įrangos, vis daugiau kabelių, o visa transporto priemonės instaliacija tampa storesnė ir sunkesnė. Todėl puikūs automobiliai turi CAN magistralę ir naudoja daugiakanalę perdavimo sistemos programinę įrangą. Palyginti su tradiciniais laidų komplektais visoms transporto priemonėms, daugiakanalė perdavimo įranga labai sumažina perdavimo linijų ir susijusios programinės įrangos skaičių, palengvina laidų prijungimą.